Webfejlesztés és Webdizájn


e-Commerce Weboldalak - WebShopok


Egy teljesen automatizált webshop megkönnyíti termékeinek interneten történő értékesítését. Bízza ránk webshopja fejlesztését, legyen szó egy teljesen új oldalról vagy már egy meglévő oldal fejlesztéséről, korszerűsítéséről. Az általunk készített webshopok könnyen kezelhetőek, semmilyen technikai tudást nem igényelnek az alap számítógép kezelésen kívül. A webshopoknak nincs havi díjuk, tehát rendkívül költségtakarékosak más havidíjas webshopokhoz képest.

eCommerce

Brochure Websites

Bemutatkozó Honlapok


Számos cégnek vagy vállalkozásnak elegendő egy néhány oldalas bemutatkozó honlap. Ezek az oldalak nem igényelnek rendszeres tartalomfrissítést, így költségtakarékosak. Azoknak ajánljuk, akiknek nincs szükségük komlpex weboldalakra vagy egyéb funciókra, csak egyszerűen szeretnék bemutatni vállalkozásukat vagy intézményüket.


Könnyen kezelhető CMS Weboldalak


CMS = Content Management System (Tartalom Kezelő Rendszer)
Amennyiben szeretné saját maga frissíteni vagy rendszeres tartalmakkal feltölteni weboldalát mindenféle technikai tudás nélkül, akkor ezt az opciót Önnek ajánljuk. Egyszerűen tud új menüpontokat és oldalakat létrehozni, valamint azokat képekkel és szöveggel feltölteni néhány kattintással. Többféle tartalom kezelő rendszer is elérhető, csak néhány a legnépszerűbbek közül, Joomla, Wordpress, Drupal, etc. Mi telepítjük a rendszert, beállítjuk és megcsináljuk a dizájnt. A többit akár Ön is elvégezheti.

CMS

Content Management

Weboldal Tartalom Kezelés


Bízza ránk weboldala tartalmának a kezelését. Amennyiben nincs ideje vagy túl bonyolultnak találja weboldala tartalmának a frissítését, vagy csak inkább egy szakemberre bízná, ebben is tudunk Önnek segíteni. Ha szeretné, hogy oldalai tartalmát mi írjuk meg Ön helyett, foruljon hozzánk bizalommal. Képzett munkatársaink szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére. Az általunk írt szövegek gazdagon tartalmaznak kulcsszavakat, melyek segítik a keresőkben elért jobb helyezést.


Régi Oldalak Korszerűsítése


Hozzon ki többet régi weboldalából. Manapság nagyon fontos, hogy egy weboldal mobilbarát, reszponszív és keresőoptimalizált legyen nem csak a googleben elért jobb helyezés érdekében, hanem a felhasználói élmény miatt is. Statisztikák szerint, az internet használóknak jóval több mint fele, elsősorban valamilyen mobil készüléket használ böngészésre. Tehát nagyon fontos, hogy az oldalak megfelelően jelenjenek meg bármilyen eszközön. Ha Önnek egy régi elavúlt weboldala van és szeretné modernizálni, kérje ajánlatunkat..

Upgrades

Social Media

Közösségi Oldalak / Blogok


Ha az Ön cége még nem rendelkezik közösségi média jelenléttel, bízza ránk ezen felelületek létrehozását. Amennyiben már rendelkezik ilyen oldalakkal, de nem tudja hatékonyan használni Őket, kérje segítségünket. Továbbá segítünk Önnek Blogja létrehozásában és rendszeres tartalom frissítésben. Ha Google Ads kampányban lenne szüksége szakértői segítségre, bátran keressen minket.


Domain Regisztráció | Email és Web Hoszting


INGYENES domain regisztráció és hoszting az első évre minden új weboldalhoz*
Amennyiben nincs szüksége weboldalra csak egy domain-re és egy professzionális email címre, mi elintézzük Önnek a legkedvezőbb áron.
*Kizárólag szabadon regisztrálható .hu / .com / .net domainek esetében.

Domain registration

Kérje még ma ajánlatunkat